Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a şapte persoane, precum și dispunerea a opt măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 70 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie a.c., peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 91 de acțiuni și s-a intervenit la 358 de evenimente, dintre care 350 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 60 de infracțiuni, şapte persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse opt măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.556 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 342.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 72 de permise de conducere și retrase 19 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.