Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 17 persoane, precum și dispunerea a şase măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 74 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 7 – 13 septembrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 64 de acțiuni și s-a intervenit la 566 de evenimente, dintre care 545 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 92 de infracțiuni, 17 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse şase măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.143 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 400.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 74 de permise de conducere și retrase 31 de certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au declarat oamenii legii.