Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a trei măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 80 de conducători auto au rămas fără permis. 

 

În perioada 5 – 11 octombrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 69 de acțiuni și s-a intervenit la 447 de evenimente, dintre care 432 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 76 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse trei măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.289 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 380.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate zece infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 81 de permise de conducere și retrase 31 de certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victimele unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!”, au transmis oamenii legii.