Centrul Judeţean de Cultură și Creație Călărași și Consiliul Județean Călărași prezintă piesa „Cum se face 2 – Funeraliile Doamnei Pompoiu”, regia și scenariul aparţinând lui Octavian Strunilă. Din distribuție fac parte următorii actori: Cătălina Grama (Jojo), Paul Ipate, Alexandru Conovaru și Octavian Strunilă. Piesa se va juca în data de 26 noiembrie 2019, la ora 18:00, la sala „Barbu Știrbei”.

„Cum se face” este o comedie de bun gust despre viața din spatele cortinei. Acest spectacol reușeste să pună mari semne de întrebare despre gândurile care ne frământă zilnic și ne fac să intrăm în conflicte gratuite cu cei din jur și chiar cu noi înșine. Pătrundem în culisele unui spectacol de teatru și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care la fac, de valorile la care se raportează și, nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de teatru și au ocazia să pătrunda în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice, dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niste actori care repetă trei luni de zile.

Prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 40 de lei. Prețul este valabil doar pentru piesele incluse în stagiunea de toamnă.