Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași (CJCC) și Teatrul Nottara vă așteaptă luni, 6 noiembrie, la spectacolul „Burlaci și burlăcițe”, în regia Alessandrei Giuntini.

Evenimentul va fi precedat de o conferință de presă, prilejuită de evenimentul aniversar „Nottara 70” și va avea loc în foaierul instituției.

Din distribuția piesei de teatru fac parte: Vlad Gălăţianu (Znaiduh), Daniela Minoiu (Pukiţa), Alexandru Mike Gheorghiu (Gaunino), Corina Dragomir (Bulba), Sebastian Ghiţă (Oistwind), Bogdan Budeş (Voce Znaiduh).

Sinopsis: “A iubi sau a nu iubi? A te-nsura sau a burlăci? Un cuplu merge la culcare în seara de dinaintea nunții, dar îndoielile obișnuite se transformă treptat în întrebări existențiale. Eroii noștri au parte de o aventură onirică, în care drumurile li se întretaie pentru a ajunge iar la somn! Sau totul este doar un vis?”.

Spectacolul „Burlaci și burlăcițe” va fi susţinut la sala “Barbu Știrbei” a CJCC Călărași. Durata piesei de teatru este 90 de minute, fără pauză.

De menționat că spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 16 ani.

“Uneori e nevoie să ne fie reamintit de ce merită să iubim teatrul și să ne reîndrăgostim de lumea misterioasă pe care ne-o oferă un spectacol”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.

Preţul unui bilet este de 25 de lei. Elevii, studenţii şi pensionari pot achiziţiona biletul la preţul de 15 lei. Relații și rezervări, la numărul de telefon: 0242/314.925.