În data de 26 martie 2020, la ora 19:00, pe scena sălii de spectacole „Barbu Știrbei” se va juca piesa de teatru „O femeie împărțită la doi”. Din distribuție fac parte Ana Odagiu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache. Regia aparţine lui Lucian Ionescu și Anei Odagiu.

Ea, tânără, frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul, iubit de casă, iar pe celălalt, pentru când nu este primul acasă. Nici nu mai contează că cei doi sunt cei mai buni prieteni. Totuși, amantul are remușcări, iar până la șantaj, este doar un pas. Oare va reuși Mora să iasă basma curată din încurcătura amoroasă? Ce se va alege de iubitul ei cel blând și îndrăgostit orbește? Descoperim împreună, în comedia „O femeie împărțită la doi”.

Piesa face parte din Stagiunea de teatru 2020. Prețul unui bilet pentru piesele de teatru/spectacolele pentru adulți este 50 de lei in sală și 30 de lei la balcon. Prețul unui bilet pentru piesele de teatru pentru copii este 25 de lei. Prețul unui abonament pentru toate cele zece piese de teatru/spectacole pentru adulți este 400 de lei. Programul casei de bilete este de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 12:00, şi vineri, între orele 08:00 şi 10:00. Casa de bilete va fi deschisă cu o oră și jumătate înainte de fiecare eveniment, doar dacă mai sunt bilete disponibile la vânzare pentru acel eveniment.