Centrul Județean de Cultură și Creație (CJCC) Călărași prezintă piesa de teatru „Şeful”. Piesa se va juca în data de 11 noiembrie 2019, pe scena sălii „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași, la ora 18:00. Din distribuție fac parte Cristi Iacob și Șerban Pavlu, regia aparţinând lui Ricard Reguant.

„Şeful” este genul de spectacol câştigător, pentru că se bazează pe o reţetă sigură: umor, suspans, emoţie, căldură umană, un strop de nostalgie şi doi interpreţi care le pot asuma şi ştiu să le transmită cu succes. Șeful este o comedie plină de umor și duioșie scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni și dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan. În seara de Revelion șeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata piesei, aceștia se văd obligați să conviețuiască și să treacă prin situații dintre cele mai absurde și amuzante. Dar după această noapte viețile lor vor fi schimbate pentru totdeauna. În fond, piesa aduce în atenția noastră un vis pe care îl avem cu toții: să reușim să scăpăm de toate lanțurile din viața noastră până ce ajungem să devenim propriul nostru șef.

Biletele pentru acest spectacol se pot achiziționa de la casa de bilete amplasată în fața sălii de spectacole „Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Prețul unui bilet în sală este 50 de lei, în timp ce un bilet la balcon costă 40 de lei. Prețul este valabil doar pentru piesele incluse în stagiunea de toamnă.