Teatrul Nottara, alături de Centrul  Județean de Cultură și Creație Călărași, vă așteaptă, marți, 14 noiembrie, la ora 19:00, la spectacolul „Totul e relativ”, în regia lui Felix Alexa.

Din distribuţie fac parte actorii: Raluca Gheorghiu (Ginny), Gabriel Răuţă (Greg), Constantin Cotimanis (Philip), Catrinel Dumitrescu (Sheila).

Sinopsis: Greg și Ginny sunt tineri, se iubesc și sunt pe punctul de a se căsători. Numai că Ginny ține ascunse de Greg câteva detalii despre viața ei, care ar putea arunca în aer liniștea viitorului cuplu. Acesta este și momentul când în poveste intervin Philip și Sheila, un cuplu mai în vârstă, cu nelămurite – încă – și, tocmai de aceea, amuzante legături cu tinerele personaje. Încurcături de situație, de limbaj și de intenții sunt presărate de-a lungul piesei, sporind tensiunea și desfătarea spectatorului. Iar la sfârșit câteva întrebări ne rămân agățate în minte: este dragostea sinceră, cât suntem dispuși să mințim într-un cuplu, cât este adevăr și cât este amăgire într-o iubire?

“Am ales să montez textul lui Alan Ayckbourn cu senzația că nevoia acută de comedie a publicului, nevoie ce vine din dorința de a evada din realitatea înconjurătoare, va fi satisfăcută, dar într-un mod mai straniu. Și asta pentru că ceea ce m-a atras cu adevărat în Totul e relativ nu e numai scriitura dramatică, ce îmbină armonios replicile cu haz și situațiile magistral construite, ci un cinism profund, un umor negru ce ține de relativitatea și fragilitatea sentimentelor, o ambiguitate a relațiilor degradate, ce produce un comic exploziv, dar care are la bază, paradoxal, o tristețe profundă. Tristețe ce vine tocmai din faptul că iubirea, certitudinile, totul în viață… e relativ”, a declarat regizorul Felix Alexa.

Piesa de teatru „Totul e relativ” va fi jucată în sala de spectacole “Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași. Durata acesteia este 120 de minute, fără pauză.

Relații și rezervări la numărul de telefon: 0242/314.925.