După 29 de ani în serviciul militar, plutonierul adjutant Toader Săndel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor. Astfel, după aproape 30 de ani de activitate, „Săndel” se retrage pentru a se odihni.

După ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, dar și al protecției civile, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant Săndel Toader a ieșit la pensie, fiind felicitat de către comanda unității și de colegii săi din cadrul reședinței Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Știrbei” al județului Călărași.
Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din curtea unităţii, pompierii militari s-au despărțit de unul dintre colegii lor, plutonier adjutant Săndel Toader – subofițer secretariat principal, care, după o lungă activitate depusă în slujba armei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.
Inspectorul şef al ISU Călărași, colonel Adrian Iulian Păduraru, l-a felicitat pe pompierul militar Săndel Toader, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă
„Și noi, colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Barbu Știrbei’ al județului Călărași, îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, plutonier adjutant şef Ştefan-Ovidiu Tătăranu.