După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant șef Adrian Ionescu a ieșit la pensie în ziua de joi, 18 martie, fiind felicitat de către comanda unităţii şi toţi ceilalţi colegi.

Într-o atmosferă plină de emoție, pompierii din cadrul I.S.U. Călăraşi s-au despărțit de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant șef Adrian Ionescu (subofițer operativ principal), care a îndeplinit funcția de dispecer o lungă perioadă de timp, informează purtătorul de cuvânt al I.S.U. Călărași, plutonier adjutant şef Tătăranu Ştefan-Ovidiu.

Pompierul Adrian Ionescu iese la pensie după o activitate îndelungata depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi după aproximativ 28 de ani de muncă.

Inspector șef al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași Colonel Adrian Iulian Păduraru l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Adrian Ionescu, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și noi, colegii din cadrul I.S.U. <Barbu Ştirbei> al judeţului Călărași, îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.”, i-au transmis pompierii.