După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant șef Anghel Viorel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Detașamentul de pompieri Oltenița, de la Garda de Intevenție Budești şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pompierii din Budești s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant șef Anghel Viorel (subofițer operativ principal), care a îndeplinit funcția de șef gardă intervenție la Garda Budești.

Pompierul  Anghel Viorel iese la pensie  după o activitate îndelungata depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi după  27 de ani de muncă.

Inspector șef al I.S.U Barbu Știrbei al județului Călărași Colonel Păduraru Adrian Iulian și Prim adjunctul inspectorului șef – Lt. col. Dragoman Mircea Vucașin l-au felicitat pe pompierul militar Anghel Viorel, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi Plutonier adjutant șef Tătăranu Ştefan-Ovidiu