În data de 19 decembrie 2020, la Garda de Intervenţie Chiselet, plutonier adjutant şef Dumitru Ilie a ieșit la pensie în aplauzele camarazilor.

După ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Dumitru Ilie a ieșit la pensie la vârsta de 54 de ani.

Într-o atmosferă plină de emoție, la Garda de Intervenţie Chiselet, pompierii militari s-au despărțit sâmbătă, 19 decembrie, de unul dintre camarazii  lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie lungă şi liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Barbu Știrbei” al județului Călărași, colonel Adrian Iulian Păduraru, l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Dumitru Ilie pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și pensie îndelungată.

„Ştiţi cum se spune, că pompierii militari sunt acei bărbaţi puternici, curajoşi şi echilibraţi, care, de obicei, intervin acolo de unde oamenii obişnuiţi fug, dar tot oameni sunt şi pompierii, şi au un suflet mare şi sunt sensibili, după toate câte au văzut în lunga lor activitate profesională, dar nu prea vor să lase să se vadă asta. Mai puţin în astfel de momente, cum ar fi cel al ieşirii la pensie, când toţi colegii te aplaudă şi-ţi urează să te bucuri de pensie lungă… Da! Este vorba  de emoţie în stare pură! Și noi, camarazii din cadrul ISU Călărași îi dorim colegului nostru, care de astăzi, poartă titulatura de ‘pensionar’, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă”, a declarat

purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonier adjutant şef Ştefan-Ovidiu Tătăranu.