Partidul Naţional Liberal (PNL) Călăraşi l-a desemnat pe Vasile Iliuţă pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, mandatul 2016 – 2020. Decizia a fost luată joi seara în cadrul unei întâlniri a primarilor şi a consilierilor judeţeni PNL. Astfel, Vasile Iliuţă a fost ales cu 39 de voturi, iar Valentin Barbu a primit doar 12 voturi. Cu câteva ore înainte de întâlnire, Marian Dinulescu şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru fotoliul de preşedinte, declarând că va rămâne în continuare vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Tot pentru fotoliul de vicepreşedinte a fost desemnat şi Valentin Barbu, secretarul Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Călăraşi.

Iliuţă: “Prin votul exprimat astăzi, PNL Călăraşi a arătat că este o echipă unită”

“În competiţia internă pentru desemnarea candidatului Partidului Naţional Liberal la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, primarii şi consilierii judeţeni aleşi au votat astfel: Vasile Iliuţă – 39 voturi şi Valentin Barbu – 12 voturi. Prin votul exprimat astăzi, PNL Călăraşi a arătat că este o echipă unită şi că doreşte să rămână cea mai puternică echipă din politica şi administraţia judeţeană. Le mulţumesc tuturor colegilor primari şi consilieri judeţeni aleşi pentru felul în care au înţeles să răspundă acestui exerciţiu democratic şi sunt convins că împreună vom putea să creştem nivelul de dezvoltare a judeţului Călăraşi. Mulţumiri şi succes tuturor!”, a declarat deputatul Vasile Iliuţă

Dinulescu:Încă am coloană vertebrală şi nu accept să calc pe cadavre”

“Dragi prieteni, colegi şi alegători, minunați oameni, am luat decizia de a mă retrage pentru a-i linişti astfel pe cei care nu obosesc cu insinuările şi comentariile lor neprietenoase: că nu am câștigat nicio luptă. Nu am câștigat, nu pentru că nu am puterea necesară şi nu merit, ci pentru că încă am coloană vertebrală şi nu accept să calc pe cadavre. Când unii folosesc toate posibilitățile pentru a înțelege că nu mai încap de mine, eu caut o rezolvare în puterea de a alege retragerea. Vă mulţumesc cu respect pentru toată munca şi sprijinul vostru şi îmi cer iertare dacă v-am dezamăgit. Rămân cu voi şi lângă voi, un cetățean al orașului, doritor de bine, dreptate şi progres. Fiecare timp își are oamenii lui şi eu doresc să transmit putere pentru a înfăptui binele comun pentru cei care au fost preferații timpului actual. Rămân cu voi şi lângă voi, rămânem împreună ai unui Călărași mai bun”, a spus vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Marian Dinulescu.

Filipescu: “PNL Călărași şi-a desemnat în mod democratic candidații pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Consiliului Județean”

 “Partidul Naţional Liberal Călărași şi-a desemnat astăzi în mod democratic candidații pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Consiliului Județean. În urma votului liber exprimat de către primarii și consilierii județeni nou aleși, ne vom prezenta în ședința de desemnare a președintelui și a celor doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Călărași cu următoarele propuneri: Vasile Iliuță – președinte, Marian Dinulescu – vicepreședinte, Valentin Barbu – vicepreședinte. Le mulțumesc tuturor colegilor participanți la ședința de astăzi că au răspuns solicitării mele de a participa la acest exercițiu de democrație în cadrul partidului nostru. Sunt convins că alegerea făcută va avea efecte pozitive atât pentru călărășeni, cât și pentru PNL. Îi felicit pe colegii desemnați a candida pentru conducerea Consiliului Județean și le urez baftă în continuare și în special multă putere de muncă pentru că îi așteaptă patru ani în care speranțele se doresc a deveni realitate”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu George Filipescu.

iliuta