Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară activități specifice de recrutare a tinerilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) – sesiunea 2019 și ianuarie 2020.

Pentru sesiunea 2019, pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul Ministerului Apărării Naţionale și Serviciul Român de Informații care pregătesc specialiști pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cererile tip de înscriere se depun de către absolvenţi până la data de 24 mai 2019.

Pentru sesiunea ianuarie 2020, pentru Şcolile de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” și „Septimiu Mureșan” din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, cererile-tip de înscriere se depun de către tineri până la data de 15 noiembrie 2019.

Relații suplimentare privind înscrierea, condițiile de participare și constituirea dosarelor se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, municipiul Călărași, bulevardul Republicii, nr. 44, județul Călărași, și de pe site-ul IPJ Călărași, https://cl.politiaromana.rola secțiunea Carieră/Admitere 2019.