De ce este importantă sănătatea coloanei vertebrale?

0

Cele 33 de oase din cadrul în formă de S a coloanei vertebrale sunt de fapt:

 • 7 vertebre cervicale (gâtului).
 • 12 vertebre toracice (toracice).
 • 5 vertebre lombare (lombare).
 • 5 vertebre sacrale (care formează țesutul osos).
 • 4 coccis (coccis) vertebre

Vertebrele sacrale, precum și coccisul de sub talia noastră sunt de fapt legate și stagnează  – www.sorin-tudor.ro, spre deosebire de alte părți.

Vertebrele din spate, sân și secțiunea mediană sunt legate între ele prin țesuturi moi numite discuri și, prin urmare, mișcarea vertebrelor este de fapt fezabilă, adică de fapt, această structură oferă activitatea corpului nostru. Acest lanț de vertebre formează un design de susținere care permite corpului nostru să se ridice în poziție verticală, precum și să mute toate căile (flexie înainte, înapoi, bazându-ne pe margini). Pe deasupra, în spatele fiecărei vertebre există de fapt un inel de structură de țesut osos pe unde trece măduva spinării, iar acestea protejează coloana vertebrală.

De ce este importantă sănătatea coloanei vertebrale?

Dacă echipa noastră își amintește întotdeauna funcționalitățile spatelui; Acesta stabilește sistemul de acoperiș al corpului fizic, ne asigură mișcarea, joacă un rol în respirația noastră sănătoasă și, de asemenea, în performanța cu adevărat bună a inimii noastre și, de asemenea, aduce și protejează nervii care transportă achizițiile de la creier la țesuturile musculare care ne livrează. acțiune.

În consecință, este foarte important ca coloana vertebrală să fie sănătoasă și echilibrată. Pentru o vertebre bine echilibrată, experții noștri trebuie să țină cont de o pereche de factori.

Inițial este de fapt să-l protejați și să îl folosiți în mod corespunzător, iar al doilea este de a deveni conștienți de unele boli ale coloanei vertebrale într-o perioadă foarte timpurie pe care experții noștri cu siguranță nu le pot evita.

Cum să menținem sănătatea vertebrelor?

Prima modalitate de a proteja sănătatea spatelui este de fapt crearea unei practici de poziție care cu siguranță va evita ca coloana noastră să vină de la luarea unor ciorchini extreme și neobișnuite.

Ce este rutina de poziție bună?

Punct de vedere; Este de fapt postura pe care experții noștri o oferă trunchiului, brațelor și picioarelor noastre în timp ce stăm în picioare, stăm așezat și ne întindem. Experții noștri pot obține o poziție excelentă luând o poziție care cu siguranță va plasa loturile minime pe vertebrele noastre, în timp ce stăm, stând sau ne odihnim.

Pentru o poziție bună;

Corpul este într-un duș excelent când oasele, precum și joncțiunile permit țesutului muscular să funcționeze fără dificultate. poziția adecvată; este de fapt problema prin care cele trei pliuri corporale ale coloanei vertebrale presupun și își păstrează pozițiile obișnuite.

Este decorul care plasează tonele minime pe articulații, ligamente precum și discurile care țin vertebrele împreună și pune un stres minim asupra acestor cadre.

 • Nu te epuzi repede.
 • Fără dureri la gât, spate și talie.
 • Produce un apel artistic.
 • Pentru a deține o poziție excelentă;
 • Țesuturile musculare ale coloanei vertebrale ar trebui să fie de fapt puternice.
 • Condiția ta fizică trebuie să fie de fapt ridicată.
 • Trebuie să recunoașteți că aveți o poziție proastă și să creați o încercare de a o îmbunătăți.

Pentru mușchii puternici, precum și probleme mai mari, aveți nevoie să efectuați activități sportive, inclusiv plimbări, jogging, ciclism, scufundări în mod regulat și, de asemenea, să vă dedicați o atenție limitată a computerului personal.

Exact cum să stai? Ține-ți capul sus și, de asemenea, arătați drept înainte. Aruncă-ți umerii pe spate. Ia-ți burta înăuntru. Ține-ți picioarele drepte. Ține-ți sânul înainte.

Puteți efectua această poziție cu fața la oglindă. Dacă lucrați pe care trebuie să îl desfășurați prin stați nemișcat pentru o perioadă lungă de timp, menținerea unui picior pe o acțiune puțin mai înaltă vă va produce mult mai puțin uzat. De asemenea, dacă lucrați care vă solicită să stați nemișcat pentru perioade lungi de timp, mișcarea ocazională sau așezarea și culcarea vă vor atenua coloana vertebrală de griji excesive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.