Care este, de fapt, poziția șezând excelentă?

0

Ține-ți coloana dreaptă în timp ce te odihnești. Spatele scaunului în care stați trebuie să fie mai înalt, sprijiniți-vă coloana vertebrală de spătarul scaunului în timp ce stați. Picioarele ar trebui să atingă solul. Cu siguranță nu vă încrucișați picioarele inferioare.

Efectuați nu slăbiți înaintea sistemului informatic, mutați scaunul mai aproape de birou. Așezați-vă spatele pe spătarul scaunului și, de asemenea, întindeți-vă brațele. Țineți umerii într-o poziție în spate, faceți cu siguranță nu slăbiți înainte și, de asemenea, în sus sorin-tudor.ro. Înălțimea ecranului trebuie să fie la nivelul ochilor. Reglați înălțimea scaunului în funcție de gradul ecranului.

  • Când vă înclinați pe scaun, talia trebuie să fie împachetată și susținută. Alegeți un scaun ideal în mod corespunzător sau întăriți-vă scaunul cu o pernă care încarcă groapa lombară.
  • Dacă este cel mai probabil să stai în picioare pentru perioade substanțiale de timp, ridică-te și plimbă-te la fiecare 30 de minute și întinde-ți țesuturile musculare. Ridicare de greutăți
  • Cu siguranță, niciodată nu ridicați mai mult decât o parte din greutatea sistemului dumneavoastră corporal.
  • Pe măsură ce ridicați greutăți corporale de pe sol, întindeți-vă pantofii, mențineți greutatea corporală aproape de corp și, de asemenea, prindeți greutatea corpului prin flexia picioarelor pe podea, precum și îndoirea brațelor la articulația cotului.

Care este, de fapt, poziția șezând excelentă?

După aceea, îndreptați-vă genunchii și ridicați-i pe toți. Făcând acest lucru, ridici greutatea corpului cu puterea electrică a picioarelor fără a-ți îndoi coloana vertebrală și fără a pune greutatea corpului pe spate. În plus, deoarece ridici greutatea corporală îndoind brațele la articulație, cu siguranță vei face față stresului umerilor, precum și masei musculare a spatelui de pe vertebre, precum și vei crește greutatea corporală folosind brațul. masa musculara.
Niciodată să nu ridicați un articol greu mai mult decât talia.

În loc să țineți greutatea, de asemenea, pentru o distanță scurtă, transportați-o cu ajutorul unui cărucior. Coborâți încet greutatea corporală ridicată înapoi la sol, flectând genunchii și, de asemenea, șoldurile și ținând trunchiul drept. Utilizați mușchii picioarelor, nu talia, precum și țesuturile musculare ale spatelui. odihnindu-se

Protejează-ți curbele corporale ale corpului tău fizic. Puneți o pernă care de fapt nu este scumpă sub cap și plasați-vă la un nivel ușor sub picioare. În timp ce stai întins pe o parte, flexează-ți piciorul oarecum și plasează o pernă între picioare. Boli care întrerup sănătatea coloanei vertebrale. Ambele cele mai frecvente dintre acestea sunt de fapt scolioza, precum și cifoza crescută.

Este îndoirea spatelui în lateral. În plus, vertebrele se rotesc singure. În general, se întâmplă pe parcursul perioadei de timp în creștere.

  • Simptomele scoliozei
  • Înălțimea umărului zimțată.
  • Pliuri inegale ale taliei.
  • Nefiind echidistant venind din gropile secțiunii mediane atunci când brațele sunt balansate în jos.
  • Având o cucui în spate sau în talie, precum și îmbunătățirea înălțimii cucuiului cu îndoirea înainte.

Deși de fapt nu se știe în mod concret ce declanșează scolioza, se înțelege de fapt că ținerea de pungi grele, efectuarea de sport sau poziție proastă nu provoacă scolioză. Se presupune că poate exista o susceptibilitate ereditară la scolioză. Nu există măsuri care ar putea fi necesare pentru a preveni scolioza. Cu toate acestea, diagnosticul medical precoce al scoliozei este esențial.

Cocoașă îmbunătățită. Cocoașa crescută poate fi de două tipuri;

Cocoașă din cauza stării de poziție Dacă echipa noastră cu siguranță nu creează o încercare pentru o poziție cu adevărat bună, nu efectuează exerciții pentru a îmbunătăți spatele, talia și, de asemenea, mușchii abdominali și cu siguranță nu ne stimulează tulburarea fizică, vom completa o înclinare înainte (cocoșată). ) poziție. Această postură ne face să ne ardem devreme, să parăm negativi și, cel mai important, ne face să ne pierdem sănătatea vertebrală și starea de bine ca urmare a multor extreme pe coloana vertebrală. Cocoașa din cauza poziției proaste poate fi remediată în orice moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.