La data de 22 iulie 2020, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pe raza județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

 

Pe parcursul zilei de miercuri, 22 iulie, polițiștii au intervenit la 74 de evenimente, dintre care 73 au fost sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

De asemenea, polițiștii au constatat 18 infracțiuni, patru persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse trei măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 158 de sancțiuni, au reținut şapte permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Oamenii legii reamintesc tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta siguranța comunității și, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situația o impune.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.