Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași au intervenit weekendul trecut la peste 130 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au constatat 32 de infracțiuni și au aplicat 203 sancțiuni contravenționale.

 

În perioada 1-3 iunie 2018, peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Aceştia au intervenit la 135 de evenimente, dintre care 131 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. În urma activităților, au fost constatate 32 de infracțiuni, două persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse două măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 203 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 71.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 300 de lei.

De altfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate şase infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au reținut opt permise de conducere.