Poliţiştii călărăşeni au avut peste 336 de intervenţii la evenimente şi au aplicat peste 770 de sancţiuni contravenţionale. Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a şapte măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 40 de conducători auto au rămas fără permis.

În perioada 22 – 28 iulie a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate zece acțiuni și s-a intervenit la 336 de evenimente, dintre care 312 au fost sesizate prin 112. Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 97 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse şapte măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 776 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 320.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 40 de permise de conducere și retrase zece certificate de înmatriculare.