Polițiștii călărășeni au împărțit cadouri copiilor din cadrul Centrului de Plasament Ulmu și Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever Călărași

Săptămâna trecută, polițiștii călărășeni, în colaborare cu Asociația Națională a Polițiștilor – Regiunea Călărași și Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial Călărași, au avut misiunea de a merge să împartă cadouri copiilor instituționalizați în cadrul Centrului de Plasament Ulmu – Făurei și Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever Călărași. Cei mici i-au răsplătit pe oamenii legii cu zâmbete, îmbrățișări și colinde.

Am continuat misiunea pe care Moș Crăciun ne-a rugat să o îndeplinim pentru a aduce în inima copiilor un strop din magia sărbătorilor de iarnă”, au declarat polițiștii.

Acțiunea umanitară desfășurată de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a continuat și astăzi în centrele de copii ale DGASPC Călărași. Începând cu ora 11:00 reprezentanții IPJ au vizitat Centrul de Copii cu Handicap Sever Călărași și împreună cu Moș Crăciun au cunoscut copiii noștri speciali. Vădit emoționați, au oferit daruri copiilor de aici care s-au străduit să-i încânte cu colinde tradiționale. Vizita a continuat apoi la centrul de copii Făurei, participând și aici la un scurt moment artistic pregatit pentru sărbători de micuții noștri. Cu respect, mulțumim polițiștilor implicați! La mulți ani tuturor!”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași.