La finele săptămânii trecute, polițiștii călărăşeni au intervenit la peste 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. Oamenii legii au aplicat 285 de sancțiuni contravenționale și au constatat 22 de infracțiuni.

 

În perioada 16 – 18 februarie a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate zece acțiuni punctuale și s-a intervenit la 128 de evenimente, dintre care 118 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost constatate 22 de infracțiuni, iar o persoană a fost surprinsă în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 285 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 94.000 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, fiind reținute 13 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.