La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii au intervenit la peste o sută de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Aceştia au aplicat 281 de sancțiuni contravenționale și  au constatat 42 de infracțiuni.

 

În perioada 2 – 4 februarie a.c., peste 150 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate şapte acțiuni punctuale și s-a intervenit la 113 evenimente, dintre care 105 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost constatate 42 infracțiuni, iar opt persoane au fost surprinse în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 281 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 93.000 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 500 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, fiind reținute 13 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.