Acțiunile poliţiştilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 14 persoane, precum și dispunerea a 22 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 74 de conducători auto au rămas fără permis. 

În perioada 8 – 14 iunie a.c., peste 500 de polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 14 acțiuni și s-a intervenit la 599 de evenimente, dintre care 581 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate o sută de infracțiuni, 14 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 856 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 18 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 74 de permise de conducere și retrase 27 de certificate de înmatriculare.