În apropierea sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, alături de voluntarii Filialei Călărași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, au ales să aducă o rază de speranță și un strop de bucurie unor familii nevoiașe.

Pentru a le face sărbătorile mai frumoase, polițiștii împreună cu voluntarii le-au oferit luni, 21 decembrie, pachete cu daruri tradiționale. Astfel, au fost împărțite alimente și dulciuri, care la fel ca și vorbele bune și urările oamenilor în uniformă, au înseninat fețele acestora și au adus un zâmbet pe buze. În schimb, au primit mulțumiri și cuvinte alese din adâncul sufletului.

„Crucea Roşie Călăraşi, împreună cu colaboratorii și prietenii noștri,  Inspectoratul de Poliţie Județean Călăraşi, a împărțit pachete cu alimente neperisabile, fructe și legume mai multor familii din municipiul Călăraşi. Moş Crăciun a adus zâmbete și azi!”, a declarat Aura Giurcă, directoarea Filialei Călărași a Crucii Roşii Române.