Un pompier militar din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea a ieșit la pensie în aplauzele „colegilor de arme”. Este vorba despre Plutonier Adjutant şef Panait Ionel, care este este cel mai tânăr pensionar ai pompierilor călărășeni.

„După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant şef Panait Ionel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii de la Garda de intervenţie Borcea şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de intervenţie Borcea, pompierii din Borcea s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant şef Panait Ionel, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de cei apropiații.

Inspectorul șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași și maior Ivan Adi Nicușor- comandant al Detașamentului de pompieri Călăraşi l-au felicitat pe  pompierul militar plutonier adjutant şef Panait Ionel, căruia i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru, să aibă parte de multă sănătate şi pensie cât mai lungă.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Plutonier adjutant șef Tătăranu Ştefan-Ovidiu.