„Ca pompieri militari, facem toate eforturile necesare pentru a fi mereu pregătiţi de intervenţie, pregătiţi să salvăm vieţi şi să protejâm comunităţile!
Suntem aproape de oameni şi împreună cu toate celelalte structuri din prima linie nu precupeţim nicio secundă în a interveni pentru a diminua pe cât posibil de mult efectele cauzate de pandemia COVID 19.
De această dată avem de-a face cu un duşman nemilos şi invizibil care loveşte perfid şi care ne-a capacitat întreaga energie pentru a putea face faţă cu bine unei lupte aprige şi evident inegale.
Este bine ştiut că în momentele cele mai dificile, unii dintre noi, oamenii, reuşesc să treacă de limite, de acele limite care evidenţiază calitatea umană, şi prin bunătate, respect şi raţiune se evidenţiază în plus prin spriritul de solidaritate de care dau dovadă în aceste zile.
Asociaţia „Dăruieşte viaţă” ne-a dat o astfel de dovadă nouă pompierilor călărăşeni, prin deosebitul lor gest de a veni în sprijinul nostru.
Aceşti oameni deosebiţi ne-au pus la dispoziţie materiale de protecţie atât de necesare în aceste zile: combinezoane de intervenţie, măşti şi ochelari de protecţie.
Mulțumim pentru susținerea acordată oamenilor cu suflet, oamenilor dedicaţi care pun lucrurile în mişcare şi care ştiu să facă bine, acel bine care ne dă totodată şi puterea de a lupta mai departe, de a duce la bun sfârşit fiecare misiune.
Suntem recunoscători, împreună putem fi mai eficienți în lupta împotriva pandemiei, împreună putem privi cu speranță către viitor! Atât de departe încât să ne putem permite să spunem că totul va fi bine!
Purtător de cuvânt al I.S.U. Călăraşi –
Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu”