După aproape 27 de ani în slujba comunităţii şi foarte multe misiuni la care a participat, Ionel Cotleanu – „Nini” se retrage pentru a se odihni.

 

După ce mulți ani la rând a servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant şef Ionel Cotleanu a ieșit la pensie, fiind felicitat de toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie nr. 1 Călăraşi şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit ieri, 16 decembrie, de unul dintre colegii lor de arme, plutonier adjutant şef Cotleanu Ionel – comandant de echipaj şi conducător de autospeciale, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Adrian Iulian Păduraru, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al județului Călărași, l-a felicitat pe pompierul militar Ionel Cotleanu, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul ISU Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al unităţii să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.