Compania Naţională Poşta Română a început distribuirea noilor uniforme pentru angajaţii instituţiei din front office. O parte dintre acestea au intrat în posesia salariaţilor. Au fost achiziţionate peste 4.500 de articole vestimentare pentru lucrătorii companiei. Valoarea totală a achiziţiei a fost de aproximativ 27.500 de euro. În municipiul Călăraşi au ajuns 13 noi uniforme.

Obiectivul managementului este de a proiecta o imagine nouă a Companiei Naţionale Poşta Română, atât în rândul clienţilor şi partenerilor săi, cât şi în rândul angajaţilor.

Potrivit Liderului Sindicatului Lucrătorilor Poştali din Călăraşi, Silvia Frâncu, salariaţii din municipiu au primit 13 uniforme noi, urmând ca restul subunităţilor din judeţ să primească, săptămâna aceasta, încă 63 de articole vestimentare.

“Această achiziţie de uniforme se alătură eforturilor noastre de a îmbunătăţi felul în care este percepută Compania Naţională Poşta Română. Angajaţii companiei care au contact direct şi constant cu clienţii sunt importanţi pentru noi, întrucât, inclusiv prin intermediul acestora se întreţine imaginea Companiei Naţionale Poşta Română. Ţintim să creăm o imagine nouă, ordonată, care să se reflecte, în acelaşi timp, şi în calitatea serviciilor prestate de angajaţii noştri”, se precizează într-o informare a Companiei Naţionale Poşta Română.