Sala Polivalentă „Ion C. Neagu” din municipiul Călăraşi va fi gazda primei Gale K1 organizate în judeţul nostru. Astfel, în data de 28 iunie 2019, în Călăraşi se vor disputa zece meciuri programate în cadrul Galei K1 Colosseum Tournament. Biletele au fost puse deja în vânzare la Sala Polivalentă, acestea putând fi achiziţionate şi de pe entertix.ro. Preţul unui bilet este de 25 de lei la tribună şi 150 de lei zona VIP.

În municipiul Călăraşi a avut loc conferinţa de presă pentru prezentarea evenimentului.

„Evenimentele sportive derulate la Călăraşi în data de 28 iunie a.c., nu implică în niciun fel bugetele Primăriei Municipiului Călăraşi sau Consiliul Judeţean”, a declarat viceprimarul municipiului Călăraşi, Dragoş Coman.

Gabriel Georgescu, promotorul Galei K1 Colosseum Tournament, a declarat: „Este pentru prima dată când se organizează în Călăraşi un eveniment de kickboxing. Călăraşiul este singura reşedinţă de judeţ din România care nu are un club de kickboxing. Am ales Călăraşiul tocmai pentru că nu există acest fenomen aici. Iniţiativa de a organiza acest eveniment în Călăraşi a fost a lui Daniel Ghiţă pentru că are bunicul aici. Ne-am gândit că poate fi începutul promovării şi implementării acestui sport în judeţul dumneavoastră. După ce publicul va asista la Gală, probabil vom continua cu proiectele în Călăraşi”.

Ionuţ Pitbull Atodiresei, a afirmat: „Sunt pentru prima dată în Călăraşi şi voi lupta pentru prima dată în faţa publicului călărăşean. La Gală vor participa spectatori din toată ţara. Practic kickboxingul din 1996, am crescut în sala de sport, am copilărit în sală. M-am apucat la vârsta de 13 ani, iar acum a venit momentul să mă retrag. Acesta este penultimul meu meci, pe care îl voi susţine în Călăraşi. Vreau să îmi închei activitatea sportivă, la fel de agresiv ca un pitbull. Nici nu mă gândesc să pierd aceste ultime două meciuri din cariera mea. Cu toate că am un adversar foarte dificil cu 28 de victorii şi şapte înfrângeri la profesionişti. Are un palmares destul de impresionant. Îmi pregătesc şi meciul de retragere pe data de 20 iulie 2019, la Fălticeni, localitatea mea natală”.

Cosmin Ionescu a spus: „Voi pune centura în joc în faţa unui oponent de origine sârbă. Va fi un meci foarte tare şi vă aştept în număr foarte mare la eveniment”.