Sâmbătă, 17 martie, la Călărași s-a desfăşurat prima întâlnire din Regiunea Sud Muntenia a TNL. Organizațiile județene ale Tineretului Național Liberal din Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Teleorman, Giurgiu și Călărași au fost reprezentate la ședința de lucru ce a avut loc începând cu ora 13:00, în municipiul Călărași. La eveniment a participat şi președintele TNL, Mara Mareș.

„Mulțumesc tuturor colegilor din Regiunea Sud Muntenia prezenți astăzi (n.r. – sâmbătă, 17 martie) la ședința de lucru pe care Tineretul Național Liberal Călărași a organizat-o în municipiul Călărași. Îi mulțumesc, în același timp și Marei Mareș, liderul TNL, pentru că a fost prezentă alături de noi și pentru susținerea pe care o simțim din partea ei. Colegilor mei din Tineretul Național Liberal, atât la nivel județean, cât și municipal, vreau să le transmit și, cu această ocazie, că acțiunile noastre, în următoarea perioadă, se vor înteți. Tinerii liberali trebuie să-și facă simțită prezența în diferite acțiuni, prin care sa promovăm valorile care ne unesc!”, a precizat Alexandru Vasile, președinte TNL Călărași.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Partidului Naţional Liberal Călăraşi, Daniel Ştefan Dărgulin, care a afirmat: „Am participat astăzi în deschiderea lucrărilor ședinței regionale Sud Muntenia a TNL, urându-le bun venit în municipiul Călărași delegațiilor. Alături de conducerea Tineretului Național Liberal Călărași se află astăzi și președintele TNL Mara Mareș. I-am asigurat, ca de fiecare dată, de sprijinul meu, fiind mereu un susținător al tinerilor în PNL. Mult succes în toate acțiunile pe care astăzi le veți stabili, în ceea ce privește calendarul anului 2018”.