Primăria Municipiului Călărași anunță că în 2020 va finaliza lucrările începute anterior la străzile Grivița și Nicolae Titulescu, lucrări care însumează 3,36 kilometri de stradă, 21.536 de metri pătraţi de trotuare, 6.409 de spații verzi și 360 de locuri de parcare după ce în anul precedent au modernizat sau reparat 12 kilometri de șosea, aproape 30 de mii de metri pătrați de trotuar și 2 kilometri de rețea de iluminat public și fibră optică subterană.

Totodată, instituţia menționează că au fost finalizate lucrările de reparații de pe străzile Mușețelului, Știrbei Vodă și bulevardul Cuza Vodă, lucrările de modernizare a primului lot de străzi din cartierul Mircea Vodă (Grădiștei, Crângului, Dumbravei, Mihai Viteazul și Năvodari), lucrările de întreținere pe Varianta Nord, dar și lucrări pe străzile: Dacia, Romană, Prunului, Frunzelor, Fundătura Cazărmii II, Fundătura Cazărmii IV, Dr. ing. Ion Ciulinaru, Toamnei, Turturelelor, Prel. Mihai Viteazul și Prel. Năvodari.

„Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale fac parte din strategia de dezvoltare durabilă a municipiului pe care o implementează administrația locală călărășeană”, au declarat reprezentanţii Primăria Municipiului Călărași.