Primăria Municipiului Călărași a anunțat astăzi faptul că a obținut o finanțare europeană de aproximativ 484.000 de euro pentru reabilitarea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 4 „Step by Step” Călărași.

Fondurile sunt obținute prin Programul Operațional Regional, prin proiectul „Reabilitare infrastructură educaţională pentru învăţământ antepreşcolar şi preşcolar – Grădiniţa cu Program Prelungit nr.4 ‘Step by Step’ Călăraşi”, iar lucrările vor dura 18 luni.

În cadrul proiectului se va interveni la ambele locații ale grădiniței, după cum urmează: la locația din strada Aleea Centralei vor fi efectuate lucrări de reabilitare grupuri sanitare existente și spații de circulație, realizarea unei construcții independente, și anume o sală multifuncțională, și construirea și amenjarea locurilor de joacă; iar la locația din strada Stadionului vor fi reabilitate grupurile sanitare, va fi refăcut gardul și se vor construi și amenaja locurile de joacă.

În comunicatul transmis de Primăria Municipiului Călăraşi se arată că, începând de astăzi, 26 august, sunt în implementare proiecte cu finanțări europene ce se ridică la 43,06 milioane de euro.