Primăria Municipiului Călăraşi, în colaborare cu Muzeul Municipal Călărași, organizează, pentru al doilea an, competiţia „O, brad… Frumos!. Pentru a participa la acest concurs, doritorii trebuie să realizeze ornamente și/sau un pom de Crăciun din materiale reciclabile. Competiţia va cuprinde două secţiuni: Ornamente de pom de Crăciun”, realizate din materiale reciclabile; „Pomi de Crăciun”, realizaţi din materiale reciclabile. Pomul de Crăciun nu va depăşi doi metri înălţime şi nu va avea printre decoraţiuni lumânări, artificii sau alte obiecte pirotehnice.

 Condiţii de participare

Concursul este deschis tuturor călărăşenilor indiferent de vârstă. Se poate participa individual sau în echipă. Înscrierea la competiţie se va face până pe 10 decembrie, ora 16:00, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Muzeul-Municipal-Calarasi, unde veţi găsi o fişă de înscriere ce va trebui completată. Lista va fi actualizată în permanenţă. Cei cu vârsta sub 18 ani vor fi înscriși de un părinte, tutore sau profesor.

Desfăşurarea competiţiei

În data de 18 decembrie 2017, creaţiile vor fi aduse la Muzeul Municipal Călăraşi pentru a fi aranjate în expoziţia O,brad… Frumos! Jurizarea se va desfăşura de-a lungul zilelor de 18, 19 și 20 decembrie de către vizitatorii expoziției. Fiecare vizitator va primi un cartonaş pe care va nota numărul corespunzător pomului care îl va impresiona cel mai mult, cartonaş pe care îl va depune în urna special amenajată.

Ornamentul cel mai votat va fi recompensat cu un premiu de 500 de lei. Pomul de Crăciun cel mai votat va fi recompensat cu un premiu de 500 de lei.

Acordarea premiilor se va face în data de 21 decembrie 2014, ora 12:00, la Muzeul Municipal Călăraşi.