Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași,  împreună cu procurorii Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial (B.T.) Călărași, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Călărași, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. 

 

La data de 5 iunie 2020, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au prins în flagrant delict, în municipiul Călărași, un bărbat ce avea asupra sa 304 comprimate de MDMA, destinate comercializării către consumatori din județul Călărași.

Ulterior, au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza municipiului Călărași, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate 717 comprimate de MDMA, 10.340 de euro, 4.280 de lire sterline, 585 de lei și un telefon mobil.

În fapt, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Călărași, a achiziționat din străinătate diverse cantități de MDMA, pe care le-ar fi comercializat către consumatori din județul Călărași, la prețul de 50 – 80 de lei doza.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.