Simona Vlădica este candidata Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Președinta Organizației Județene PMP Călărași este de părere că PMP are la acest moment cel mai bun lider și cel mai experimentat om politic din România, care de altfel conduce și lista pentru aceste alegeri.

 

“Experiența politică a domnului Traian Băsescu, prezența și implicarea domniei sale timp de 10 ani în politica europeană, cunoașterea structurilor și a instituțiilor europene, împreună cu profesionalismul echipei de tineri care îl urmează pe listă pentru a reprezenta România în Parlamentul European, creează convingerea fermă că noi, candidații PMP, reprezentăm cea mai potrivită opțiune pentru electoratul din România. Mergem la Bruxelles pentru a reprezenta interesele tuturor românilor și ale României. Toți europarlamentarii care vor ajunge să reprezinte România la Bruxelles au obligația față de românii care i-au investit cu încrederea lor, de a fi și de a rămâne uniți, astfel încât România să aibă o voce unitară și puternică în Parlamentul European. Așa cum se precizează și în planul de acțiune https://pmponline.ro/plan-de-actiune-al-pmp-pentru-parlamentul-european-28968?fbclid=IwAR1yia0JnAbTm8_1Xr_GrlIOtqNIfCkw-aNx8BIOzhAumr9ViCsOPjISAg0
pe care partidul nostru l-a făcut public, europarlamentarii PMP nu vor vota niciodată o rezoluţie a Parlamentului European împotriva României. Sloganul PMP, Uniți în Europa, ne îndeamnă pe toți să reflectăm la însemnătatea pe care o are Uniunea Europeană pentru noi ca români, ajutându-ne totodată să conștientizăm faptul că mai înainte de toate trebuie să fim uniți în România, să fim uniți între noi ca români”, a declarat Simona Vlădica. Calarașiul este un județ agricol, drept urmare, prioritatea numărul unu a candidatei Simona Vlădica este orientată către fermieri, mai exact, parlamentarii PMP vor susţine creşterea subvenţiilor pentru agricultură alocate României, la un nivel apropiat sau egal de cel al vechilor membri ai Uniunii Europene (exemplu Franța). Județul Călărași are foarte multe oportunități. Deloc de neglijat este faptul că avem șansa poziționării lângă fluviul Dunărea. Parlamentarii PMP vor lansa, în Parlamentul European, dezbaterea şi analiza în comisii cu privire la viabilizarea magistralei de transport pe ape interioare Rin – Main – Dunăre (pe relaţia Rotterdam – Constanţa sau Marea Neagră – Marea Nordului), prin unificarea regulamentelor de navigaţie şi a standardelor tehnice ale navelor autorizate să circule pe magistrala de ape interioare Rin – Main – Dunăre. Va fi necesară unificarea regulilor Comisiei Dunării şi ale Comisiei Rinului, organizaţii care gestionează activitatea de transport pe Dunăre şi pe Rin. Transportul fluvial este de circa 2-3 ori mai ieftin decât cel feroviar şi cu mult mai ieftin decât cel aerian sau auto, fapt ce înseamnă reducerea costurilor. “Este știut faptul că de-a lungul istoriei, orașele care au avut șansa să aibă deschidere la apă, au devenit prospere și s-au dezvoltat extraordinar de mult din punct de vedere economic. Imaginați-vă cum ar fi ca Dunărea să devină o magistrală de transport comercial. S-ar dezvolta mai mult comerțul, turismul și s-ar crea locuri de muncă”, a susținut Simona Vlădica. Județul Călărași este cel mai avantajat județ din România față de obiectivele pe care și le propun viitorii europarlamentari ai Partidului Mișcarea Populară.  Europarlamentarii PMP își propun să negocieze pentru România un buget suficient pentru accesarea și implementarea a cât mai multor proiecte cu fonduri europne. Mai mult decât atât,  PMP consideră că este nevoie ca procedura de accesare a fondurilor europene să fie mult simplificată.  “Vă chem să ne unim forțele și să luptăm pentru o Românie europeană. Haideți la vot pe 26 mai 2019 şi investiţi-mă cu încrederea dumneavoastră! Puneți ștampila pe lista Partidului Mișcarea Populară (PMP), poziția nr. 8 pe buletinul de vot”, îndemnul doamnei Simona Vlădica – lector universitar – candidat pentru alegerile europarlamentare 2019.

 

#Eusimonavladica #UnitiinEuropa #EUvotezPMP

https://www.facebook.com/VladicaSimonaMaria/