Cum se calculează rata centrală optimă și intenționată?

0

Prețul central optim este rata centrală pe minut lovit în timpul antrenamentului maxim. De fapt, este determinat de formula 220 de vârstă. (de exemplu: pentru vârsta de 50 de ani, 220-50= 170) Prețul țintă al centrului este de 50-85% din prețul maxim al centrului. Acest nivel de antrenament întărește fitness-ul cardiovascular.

De fapt, începe cu 50-60% din taxa maximă a inimii la persoanele care sunt noi la antrenament și, de asemenea, la cei cu probleme de centru, precum și 60-65% la oamenii energici. Când această viteză începe să se simtă, de asemenea BLOG, foarte ușor, este de fapt îmbunătățită detaliat până la maximum 85%. Costul centrului ar trebui să fie măsurat în mod obișnuit.

Cum se determină de fapt puterea la exercițiul fizic?

În exercițiile de intensitate scăzută, prețul sufletului intenționat trebuie să fie de fapt 50-65% din rata centrală maximă. Exemplele acestor antrenamente sunt grădinăritul, treburile casnice, pictura, precum și curățarea auto.

Exercițiile fizice de intensitate medie sunt de fapt exerciții fizice care necesită utilizarea unor grupuri mari de mușchi, cum ar fi secțiunea mediană, trunchi, picioare și șolduri. Se realizează de fapt la 65-75% din rata maximă a sufletului. Pe parcursul acestui antrenament, individul poate vorbi, dar cu siguranță nu poate vocaliza. Exemple sunt plimbările pline de viață, mersul cu bicicleta, ping-pong, baseballul, înotul, dansul, precum și mersul pe câmp.

Cum se calculează rata centrală optimă și intenționată?

Antrenamentul de mare intensitate este foarte recomandat persoanelor care fac exerciții în fiecare zi și ating un anumit nivel. Se realizeaza la 75-85% din pretul optim de suflet. În cursul acestui antrenament, individul poate doar să menționeze o mână de fraze fără a înceta să le exprime. Exemplele includ alergare, urcare rapidă pe scări, învârtire, sărituri de frânghie și, de asemenea, ridicarea greutăților. Planurile de exerciții solicitante trebuie să includă 5-10 minute de antrenament și, de asemenea, răcire.

Exact cum să faci exerciții fizice de întărire?

Antrenamente de întărire; Poate fi efectuată cu greutatea sistemului corporal sau împreună cu benzi de protecție sau mai multe greutăți. Îmbunătățește densitatea masei musculare, puterea, precum și calitatea țesutului osos, îmbunătățește poziția și, de asemenea, reduce riscul de rănire.

Mărește rata metabolică și vă permite să rămâneți pentru a elimina grăsimi pe tot parcursul zilei. De fapt, ar trebui să fie efectuată 2 sau chiar mai multe zile pe săptămână, iar principalele grupuri de masă musculară, cum ar fi picioarele, șoldurile, spatele, secțiunea mediană, pieptul, umerii, precum și brațele ar trebui să fie antrenate.

Pentru fiecare echipă de țesut muscular, activitatea trebuie efectuată efectiv de la 8 până la 12 repetări, atunci când mișcarea este simplă, trebuie să se facă efectiv încă o colectare sau chiar să fie crescută greutatea. Poate fi făcut în același timp cu activitatea cardiovasculară sau într-o zi distinctă. Pentru un avantaj maxim, atât antrenamentele cardio, cât și antrenamentele de întărire trebuie efectuate în fiecare săptămână.

Care este avantajul exercițiilor de echilibru?

Antrenamentele de echilibru minimizează în special pericolul de cădere, precum și de rănire ca urmare a căderilor. De fapt, se recomandă să faceți aceste exerciții cel puțin 3 zile pe săptămână. Exemple de exerciții fizice sugerate pentru echilibru sunt de fapt mersul invers, plimbarea laterală, plimbarea cu călcâiul și piciorul, precum și odihna, precum și ridicarea în picioare. Poate fi amestecat împreună cu antrenamente de îmbunătățire. Se poate face pentru început prin agățarea, după aceea fără ajutor, împreună cu ochii disponibili foarte întâi și după aceea finalizați.

Care este de fapt utilitatea exercițiilor de versatilitate?

Lipsa musculară este doar una dintre cauzele majore ale vertebrelor noastre, precum și ale durerilor articulare. Antrenamentele de adaptabilitate, adică de fapt, întinderea și, de asemenea, întinderea masei musculare, trebuie să fie prezentate în cursul de antrenament.

Corpul trebuie să fie efectiv încălzit înainte de antrenamentele de flexibilitate. Nu trebuie să ne amintim după exerciții de rezistență și, de asemenea, de rezistență. De fapt, se face de cel puțin 3 ori pe săptămână, precum și fiecare mișcare este duplicată 3-5 oportunități.

Pilates pentru o coloană vertebrală sănătoasă.

Este un dispozitiv de antrenament creat de Joseph Hubert Pilates la începutul secolului XX. Este un program de antrenament care ajută la menținerea corpului fizic bine echilibrat și reglat alături de exercițiile fizice de respirație, precum și acordă atenție masei musculare care susțin coloana vertebrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.