În perioada 4 martie 2020 – 31 octombrie 2024, Administrația Fondului pentru Mediu organizează sesiunea de depunere a dosarelor în vederea validării solicitanţilor producători în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020 – 2024 și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020 – 2024.

Condițiile de participare în Programele „Rabla Clasic” și „Rabla Plus”, precum și documentele pe care trebuie să le depună solicitanții producători/dealeri pot fi găsite în ghidurile de finanțare ale celor două programe, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 174 și 175/03 martie 2020 și pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la secțiunile aferente

programelor. În cadrul celor două programe, în această etapă, ca noutate, își vor putea depune dosarele în vederea validării și producătorii/dealerii de motociclete.

Listele producătorilor validați în cadrul celor două programe vor fi publicate pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la adresa www.afm.ro.