Perioada: 1 – 7 iunie

Orele: 17:00 și 20:00

 

Solo: O poveste Star Wars – 3D

 

Regia: Ron Howard

Distribuţia: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany

Gen film: acţiune, aventuri, SF

Durata: 135 minute

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: O poveste Star Wars”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

 

 

Vineri, 8 iunie: ora 12:30

Sâmbătă, 9 iunie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 10 iunie: orele 10:30 și 12:30

 

Aventuri fără pereche – 2D

Regia: Galina Miklínová

Distribuţia: KrystofHádek, Jan Maxián, David Novotný, Ondrej Trojan, Marek Taclík

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 83 minute

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile… desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș.

Viața mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

 

Perioada: 8 – 14 iunie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni nu se difuzează filmul

 

 Jurassic World: Un regat în ruină – 3D

Regia: J.A. Bayona

Distribuţia: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong, Geraldine Chaplin

Gen film: acţiune, aventuri, SF

Durata: 128 minute

Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

 

Luni, 11 iunie

Ora: 20:00

 

Book Club – 2D

 

Regia: Bill Holderman

Distribuţia: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia

Gen film: comedie

Durata: 103 minute

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul „Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

 

Vineri, 15 și 22 iunie: ora 12:30

Sâmbătă, 16 și 23 iunie: ora 10:30 și 12:30

Duminică, 17 și 24 iunie: ora 10:30 și 12:30

 

Prinţul fermecător – 3D

Regia: Ross Venokur

Distribuţia: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Ashley Tisdale, Avril Lavigne

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 85 minute

Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. În varianta nedublată, animația 3D Charming  reunește voci celebre precum cea a lui Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale sau Sia. Distribuitorul internaţional al filmului este Smith Global Media. În România animaţia este

distribuită de Odeon Cineplex.

 

Perioada: 15 – 21 iunie

Ora: 17:00

Taxi 5 – 2D

 

 Regia: Franck Gastambide

Distribuţia: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha, Salvatore Esposito

Gen film: acţiune, aventuri, comedie, crimă

Durata: 102 minute

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…