Perioada: 21 – 23 februarie

Ora: 20:00

Perioada: 25 – 27 februarie

Orele: 17:00 şi 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Miami Bici – 2D

Regia: Jesús del Cerro

Distribuţia: Matei Dima, Codin Maticiuc, Florin Piersic Jr., Rene Toledo Jr., Chloé Malaisé

Gen film: comedie

Durată: 93 minute

Miami Bici este povestea lui Ion și Ilie, doi tineri dintr-un mic oraș obscur din România care merg la Miami în toiul iernii, pentru a trăi atât „Visul american” cât și visul românesc de a „îmbogăți rapid”. Odată ajunși acolo, ei se regăsesc în mijlocul planului machiavelc al lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida. Implicându-se involuntar în afacerile dubioase ale lui Mișu, dar fiind în secret sfătuiți de Gelu, mentorul lor auto-proclamat, de acasă, cei doi se luptă pentru a supraviețui în America.

Perioada: 28 februarie – 1 martie

Vineri, ora: 12:30

Sâmbătă şi duminică, orele: 10:30 și 12:30

Sonic The Hedgehog – 2D

Regia: Jeff Fowler

Distribuţia: Jim Carrey, James Marsden, Ben Schwartz, Neal McDonough, Tika Sumpter

Gen film: acţiune, animaţie, aventură, fantezie, SF (variantă dublată)

Durata: 96 minute

Filmul „Sonic the Hedgehog” urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea. „Sonic the Hedgehog” este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Perioada: 28 februarie – 5 martie

Ora: 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Chemarea Străbunilor – 2D

Regia: Chris Sanders

Distribuţia: Karen Gillan, Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Wes Brown

Gen film: animaţie, aventură, dragoste, dramă, familie

Durata: 105 minute

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, filmul „Chemarea străbunilor” transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân.

Perioada: 28 februarie – 5 martie

Ora: 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Omul Invizibil – 2D

Regia: Leigh Whannell

Distribuţia: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Storm Reid, Johnny Depp

Gen film: horror, SF, thriller, acţiune, crimă

Durata: 100 minute

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale (Harriet Dyer, din The InBetween), a prietenului lor din copilărie (Aldis Hodge, Straight Outta Compton) și a fiicei adolescente a acestuia (Storm Reid, Euphoria). Dar când fostul său partener (Oliver Jackson-Cohen, din The Haunting of Hill House) se sinucide, și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă.