Perioada: 24 – 26 mai

Ora 17:00

 Aladdin – 3D

 Regia: Guy Ritchie

Distribuţia: Billy Magnussen, Will Smith, Naomi Scott, Nasim Pedrad, Mena Massoud

Gen film: aventuri, familie, fantastic, muzical, romantic,

dragoste (varianta subtitrată)

Durata: 128 minute

Actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi.

 

Perioada: 24 – 27 mai

Ora 20:00

Perioada: 28 – 30 mai

Orele 17:00 şi 20:00

John Wick 3: Război total – 2D

 Regia: Chad Stahelski

Distribuţia: Keanu Reeves, Halle Berry, Asia Kate Dillon, Ian McShane, Mark Dacascos

Gen film: acţiune, crimă, thriller

Durata: 130 minute

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situație la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

Vineri, 31 mai și 7 iunie: ora 12:30

Sâmbătă, 1 și 8 iunie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 2 și 9 iunie: orele 10:30 și 12:30

Terra Willy: Rătăcit prin galaxie – 3D

Regia: Eric Tosti

Distribuţia: Edouard Baer, Jason Canning, Barbara Tissier, Marie-Eugénie Marechal, Guillaume Lebon

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 90 minute

Când nava cu care călătorea prin spațiu e distrusă, Willy e separat de părinții lui și aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică și încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboțelul care are grijă de supraviețuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.

Filmul este produs de Logical Pictures, având ca distribuitor internaţional Forefront Media Group. În România animaţia este distribuită de Ro Image 2000, Prorom.

Perioada: 31 mai – 6 iunie

Orele 17:00 și 20:00

Luni, ora 20:00

Godzilla II Regele Monștrilor – 3D

Regia: Michael Dougherty

Distribuţia: Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Vera Farmiga, Sally Hawkins, Kyle Chandler

Gen film: acţiune, aventuri, fantastic, horror, SF

Durata: 132 minute

Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?