Vineri, 25 ianuarie: ora 12:30

Sâmbătă, 26 ianuarie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 27 ianuarie: orele 10:30 și 12:30

 

Asterix: Secretul poțiunii magice – 3D

 Regia: Alexandre Astier, Louis Clichy

Distribuţie voci în limba română: Ionuț Ionescu, Gabi Costin, Alexandra Radu, Ionuț Grama, Eugen Cristea

Gen film: (varianta dublată )

Durata: 85 minute

După ce s-a lovit în timpul culesului de vâsc, druidul Panoramix hotărăște că e timpul ca viitorul cătunului lor să fie asigurat, așa că pornește în căutarea unui druid tânăr și talentat căruia să-i lase moștenire Secretul Poțiunii Magice. Filmul este produs de M6 Studio. Distribuitorul internaţional al peliculei este Kaleidoscope Film Distribution. În România, filmul este distribuit de Ro Image 2000, Prorom.

Perioada: 25 – 31 ianuarie

Ora: 17:00

Luni, 28 ianuarie, filmul nu rulează

 

 Familie de-a gata – 2D

Regia: Sean Anders

Distribuţia: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Joan Cusack, Octavia Spencer, Margo Martindale

Gen film: comedie

Durata: 119 minute

Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine „motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…

Perioada: 25 – 31 ianuarie

Ora: 20:00

Luni, 28 ianuarie, filmul nu rulează

 

 Capcana – 2D

Regia: Karyn Kusama

Distribuţia: Nicole Kidman, Toby Kebbell, Stan Sebastian, Tatiana Maslany, Scoot McNairy

Gen film: acţiune, crimă, dramă, mister

Durata: 123 minute

O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace. Filmul este produs de Automatik. Distribuitorul internaţional al peliculei este Annapurna Pictures. În România, filmul este distribuit de Ro Image 2000, SPI International.

Perioada: 28 ianuarie și 4 februarie

Ora: 20:00

 

 Mary regina Scoției – 2D

Regia: Josie Rourke

Distribuţia: Margot Robbie, Saoirse Ronan, Guy Pearce, David Tennant, Maria Drăguș

Gen film: biografic, dramă, istoric

Durata: 125 minute

Mary Stuart, regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul care i se cuvenea de drept. Dar Scoția și Anglia se află ambele sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, într-o lume patriarhală, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei în așa fel încât să-și păstreze și independența.