Perioada: 29 iunie – 5 iulie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni nu se difuzează filmul

 

Sicario 2: Soldado – 2D

 

Regia: Stefano Sollima

Distribuţia: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine, Catherine Keener, Jeffrey Donovan

Gen film: acţiune, crimă, dramă

Durata: 122 minute

 

În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver apelează la enigmaticul Alejandro a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale. Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victima colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

 

 

Perioada: 2 și 16 iulie

Ora: 20:00

 

 Cu drag, Simon – 2D

 

Regia: Greg Berlanti

Distribuţia: Katherine Langford, Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Colton Haynes

Gen film: comedie, dramă, romantic, dragoste

Durata: 109 minute

Toată lumea merită o mare poveste de dragoste. Dar pentru Simon Spier, un adolescent de 17 ani, este puțin mai complicat: el este pe punctul de a-i spune familiei și prietenilor săi că este homosexual și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online. Într-o zi, unul dintre e-mail-urile lui ajunge pe mâini greșite, iar Simon începe să fie șantajat cu secretul său: el trebuie să-l ajute pe „clovnul” clasei să iasă cu fata pe care o place sau homosexualitatea lui va fi dezvăluită, împreună cu numele băiatului pe care îl place.

 

Perioada: 6 – 12 iulie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, filmul se difuzează doar la ora 20:00

 

Omul Furnică şi Viespea – 3D

 

Regia: Peyton Reed

Distribuţia: Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Laurence Fishburne

Gen film: acţiune, aventuri, SF

Durata: 108 minute

 

Scott Lang ajunge să se confrunte cu consecințele propriilor alegeri atât ca super erou, cât și ca tată. Deși întreaga sa atenție este acum concentrată pentru a reechilibra viața de familie și responsabilitățile pe care le are în calitate de Ant-Man, Scott este solicitat de Hope van Dyne și Dr. Hank Pym să preia o misiune nouă și urgentă. Atfel, nevoit să își îmbrace din nou echipamentul, Scott trebuie să își reînvie spiritul de echipă pentru a colabora cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

 

 

Vineri, 13 și 20 iulie: ora 12:30

Sâmbătă, 14 și 21 iulie: ora 10:30 și 12:30

Duminică, 15 și 22 iulie: ora 10:30 și 12:30

 

 Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă – 3D

 

 Regia: Genndy Tartakovsky

Distribuţia: Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 83 minute

 

Hotel Transylvania 3 îl urmărește pe Dracula în timp ce se află pe o navă de croazieră cu familia sa, unde se îndrăgostește de o descendentă a vânătorului de monștri, Van Helsing. Mavis îl surprinde pe Dracula cu o călătorie de familie pe un vas de croazieră de lux. Prietenii lui Dracula nu pot rezista tentației de a mearge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka, de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.

 

Perioada: 13 – 19 iulie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni nu se difuzează filmul

 

Tag: Dă-o mai departe – 2D

 

 Regia: Jeff Tomsic

Distribuţia: Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Rashida Jones

Gen film: comedie

Durata: 110 minute

 

Timp de o lună în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi dau startul unui nou joc pe care îl joacă de când erau în clasele primare. Dar cum nu există reguli foarte stricte, fiecare dintre ei își riscă integritatea fizică, locul de muncă sau chiar și relația de iubire pentru a se înfrânge reciproc cu strigătul de luptă „Ai pățit-o!”. Anul acesta, jocul coincide cu nunta singurului jucător dintre ei care nu a fost învins niciodată, ceea ce ar trebui ca în sfârșit să îl facă o țintă destul de ușoară. Însă viitorul mire știe foarte bine ce îl așteaptă… și e pregătit.

 

Perioada: 20 – 26 iulie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni nu se difuzează filmul

 

 Infernul din zgârie-nori – 3D

 

Regia: Rawson Marshall Thurber

Distribuţia: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell, Byron Mann, Tzi Ma

Gen film: acţiune, crimă, dramă

Durata: 112 minute

 

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distirbuției noii producții în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității.