Vineri, 5 şi 12 aprilie: ora 12:30

Sâmbătă, 6 şi 13 aprilie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 7 şi 14 aprilie: orele 10:30 și 12:30

 

Jack și figurinele fermecate – 2D

 

Regia: Gary Wang

Distribuţia: voci română: Cristi Neacșu, Alexandra Radu, Ernest Fazekas, Cristi Balint, Ionuț Grama

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 98 minute

 

Figurinele pentru servit ceaiul sunt de nelipsit pentru orice pasionat de ceai. De obicei, au formă de animăluțe, și își schimbă culoarea când verși ceaiul fierbinte peste ele. Dar ele nu sunt doar obiecte de colecționat, și și talismane care poartă noroc.

Protagonistul nostru, Jack, trăiește într-un magazin de ceai, și este singurul care nu își poate schimba culoarea, deși a fost creat de un maestru foarte priceput. Norocul i se schimbă când apare Robo, o creatură venită din viitor, care îl poate ajuta, dar numai dacă Jack acceptă să pornească într-o călătorie în viitor.

 

Perioada: 5 – 11 aprilie

Ora 17:00

Luni, 8 aprilie: ora: 20:00

 

 Shazam! – 3D

 

Regia: David F. Sandberg

Distribuţia: Zachary Levi, Djimon Hounsou, Mark Strong, Jack Grazer, Asher Angel

Gen film: acţiune, aventuri, fantastic, SF

Durata: 132 minute

 

Toți avem puteri nebănuite de supererou… e nevoie doar de puțină magie ca să le scoatem la suprafață.

Billy Batson (Shazam), profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste? Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana.

 

Perioada: 5 – 11 aprilie

Ora: 20:00

Luni, filmul nu rulează

 

Cimitirul animalelor – 2D

 

Regia: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer

Distribuţia: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Naomi Frenette, Hugo Lavoie

Gen film: horror, thriller

Durata: 101 minute

Louis Creed, soția lui, Rachel, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție groaznică.

 

Perioada: 12 – 18 aprilie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, 15 aprilie: ora: 20:00

Hellboy – 2D

 

Regia: Neil Marshall

Distribuţia: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Ron Perlman

Gen film: acţiune, aventuri, fantastic, SF

Durata: 110 minute

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii.