Perioada: 6 – 8 decembrie

Vineri, ora 12.30

Sâmbătă, duminică: orele 10:30 și 12:30

Cenuşăreasa şi Prinţul Misterios – 3D

Regia: Lynne Southerland, Paulette Victor-Lifton

Distribuţia: Cassandra Morris, Chris Niosi, R. Martin Klein, Tony Azzolino, Kirsten Day

Gen film: animaţie, aventuri, familie, fantastic (varianta dublată)

Durată: 90 minute

Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel, și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat, și să-l ajute s-o învingă pe vrăjitoarea cea rea. Animaţia este produsă de Gold Valley Films. Distribuitorul internaţional al filmului este Shout! Factory. În România, pelicula este distribuită Ro Image 2000, Idea Film Distribution.

Perioada: 6 – 8 decembrie

Ora: 17:00

Cardinalul – 2D

Regia: Nicolae Mărgineanu

Distribuţia: Cristian Iacob, Maria Ploae, Radu Botar, Bogdan Nechifor, Remus Mărgineanu

Gen film: biografic, dramă, istoric

Durata: 95 minute

În anii ‘50, conducătorii Bisericii Greco-Catolice sunt arestați și închiși în penitenciarul de la Sighet. Regimul sovietic interzice existența altei biserici în afara celei ortodoxe. În fața chinurilor și unora dintre cele mai perfide mijloace de dezumanizare, alternativele sunt convertirea sau moartea. În fața torționarilor se ridică episcopul  Iuliu Hossu  care prin curaj și verticalitate devine o călăuză pentru ceilalți preoți.

 

Perioada: 6 – 8 decembrie, ora 20:00

Perioada: 10 – 12 decembrie, orele 17:00 şi 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

 

Jumanji: Nivelul Următor – 3D

Regia: Jake Kasdan

Distribuţia: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Danny DeVito

Gen film: acţiune, aventuri, comedie

Durata: 114 minute

În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume. Filmul este produs de Sony Pictures Entertainment (SPE). Distribuitorul internaţional al peliculei este Columbia Pictures. În România, producţia cinematografică este distribuită de InterComFilm Distribution.

Vineri, 13 şi 20 decembrie: ora 12:30

Sâmbătă, 14 şi 21 decembrie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 15 şi 22 decembrie: orele 10:30 și 12:30

Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă – 2D

Regia: Aaron Woodley

Distribuţia: James Franco, Jeremy Renner, Anjelica Huston, Alec Baldwin, Michael Madsen

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 92 minute

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă, însă el se împiedică de fortăreață secretă.

Perioada: 13 – 19 decembrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Maestrul Minciunilor – 2D

Regia: Bill Condon

Distribuţia: Helen Mirren, Ian McKellen, Celine Buckens, Jim Carter, Russell Tovey

Gen film: dramă

Durata: 109 minute

Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari… iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea. Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Perioada: 20 – 23 decembrie, orele 17:00 și 20:00

Perioada: 27 – 30 decembrie, ora 20:00

 Star Wars: Skywalker – Ascensiunea – 3D

Regia: J.J. Abrams

Distribuţia: Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill

Gen film: acţiune, aventuri, fantastic, SF

Durata: 155 minute

Este capitolul final al celebrei poveşti dintr-o galaxie foarte, foarte îndepartată, în lungmetrajul produs de Lucasfilm. Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forţa militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker. Pelicula este produsă de Lucasfilm, Walt Disney Studios Motion Pictures. Distribuitorul internaţional al filmului este Walt Disney Studios Motion Pictures. În România, producţia este distribuită de Forum Film România.

Vineri, 27 decembrie 2019 și 3 ianuarie 2020, orele 10:30 şi 12:30

Sâmbătă, 28 decembrie 2019 și 4 ianuarie 2020, orele 10:30 și 12:30

Duminică, 29 decembrie 2019 și 5 ianuarie 2020, orele 10:30 și 12:30

 Spioni Deghizaţi – 3D

Regia: Nick Bruno, Troy Quane

Distribuţia: Karen Gillan, Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn

Gen film: acţiune, animaţie, aventuri, comedie, familie, SF, (varianta dublată)

Durată: 83 minute

Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete. Dar când evenimentele iau o întorsătură neașteptată, Walter și Lance trebuie să se bazeze dintr-o dată unul pe celălalt, într-un mod cu totul nou.

Perioada: 27 – 30 decembrie

Ora: 17:00

 5Gang: Un Altfel de Crăciun – 2D

Regia: Matei Dima

Distribuţia: Dorian Popa, Cosmin Nedelcu, Ana Radu, Matei Dima, Laura Giurcanu

Gen film: acţiune, comedie

Durata: 90 minute

În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung şi ei împotmoliți într-o situație precară. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Mădălin intră într-o situație romantică destul de complicată.

Perioada: 3 – 9 ianuarie 2020

Ora: 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

 Cats – 2D

Regia: Tom Hooper

Distribuţia: Francesca Hayward, Idris Elba, Taylor Swift, Laurie Davidson, Mette Towley

Gen film: animaţie, comedie, dramă, fantastic, muzical

Durata: 100 minute

Cats îi are în distribuție pe James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, și marchează debutul în film pentru Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic. CATS aduce o nouă viziune asupra musicalului-cult, ca pentru o nouă generație, cu un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Perioada: 3 – 9 ianuarie 2020

Ora: 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Blestemul – 2D

Regia: Nicolas Pesce

Distribuţia: Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Jacki Weaver, Demián Bichir

Gen film: horror

Durata: 110 minute

Sam Raimi şi Columbia Pictures ne propun un thriller înfricoşător, The Grudge 2/Blestemul, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni. Aubrey Davis (Amber Tamblyn) află de la mama sa, doamna Davis (Joanna Cassidy), bolnavă la pat, că sora sa, Karen (Sarah Michelle Gellar) se află într-un spital din Japonia.