Perioada: 6 – 8 martie

Vineri, ora 12:30

Sâmbătă şi duminică: orele 10:30 și 12:30

Perioada: 13 – 15 martie

Vineri, ora 12:30, sâmbătă şi duminică, orele 10:30 și 12:30 (varianta dublată)

Perioada: 13 – 15 martie, ora 17:00 (varianta subtitrată)

 Tot înainte – 3D

Regia: Dan Scanlon

Distribuţia: Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus, Mel Rodriguez

Gen film: animaţie, comedie, aventuri (varianta dublată)

Durată: 102 minute

Plasat în suburbia unei lumi de poveste, Onward este povestea a doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de-a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

Animaţia este produsă de Walt Disney Pictures. Distribuitorul internaţional al comediei este  Walt Disney Studios Motion Pictures. În România, animaţia este distribuită de Forum Film România.

 

Perioada: 6 – 12 martie

Ora: 17:00

10 zile fără mama – 2D

Regia: Ludovic Bernard

Distribuţia: Franck Dubosc, Aure Atika, Alexis Michalik, Alice David, Héléna Noguerra

Gen film: comedie

Durata: 98 minute

Când un tată e nevoit să ia locul soției și să aibă grijă de copiii lor pentru zece zile, cât mama e plecată în prima ei vacanță după prea mulți ani, acesta va descoperi cât de grea este meseria de… mamă. Antoine, directorul de resurse umane al unui important brand de bricolaj, devine rapid numărul unu din compania sa. Acesta este momentul în care soția sa, Isabelle, alege să facă o pauză și să-şi ia câteva zile pentru a avea grijă de ea însăși.

Perioada: 6 – 12 martie

Ora: 20:00

Colectiv – 2D

Regia: Alexander Nanau

Distribuţia: Narcis Hogea, Cătălin Tolontan, Mirela Neag, Răzvan Luțac, Camelia Roiu

Gen film: documentar

Durata: 109 minute

„Colectiv” oferă în premieră o privire în culisele momentelor-cheie care au avut loc după evenimentul tragic din clubul Colectiv din București. Urmărind jurnaliști, avertizori de integritate, pacienți arși și oficiali din Guvern, filmul dezvăluie fără compromisuri o întreagă rețea a corupției, minciunii și manipulării. „Colectiv” este primul documentar românesc selectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Perioada: 13 – 15 martie

Ora: 20:00

Perioada: 17 – 19 martie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Bloodshot – 2D

Regia: Dave Wilson

Distribuţia: Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza González, Sam Heughan

Gen film: acţiune, dramă, fantezie, SF

Durata: 103 minute

Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită ucis în acțiune, este readus la viață de către o echipă de cercetători cu ajutorul nanotehnologiei, căpătând astfel abilități supraomenești.

Filmul este produs de Sony Pictures Entertainment (SPE). Distribuitorul internaţional al producţiei cinematografice este Columbia Pictures. În România, pelicula este distribuită de InterComFilm Distribution.

Perioada: 20 – 22 martie

Vineri, ora: 12:30

Sâmbătă şi duminică: orele 10:30 și 12:30

 Mosley: Aventura trolifanţilor – 2D

Regia: Kirby Atkins

Distribuţia: Lucy Lawless, Temuera Morrison, John Rhys-Davies, Kirby Atkins,

Gen film: animaţie (variantă dublată)

Durata: 97 minute

 

Pentru a-și salva familia, Mosley pornește într-o aventură fantastică pentru a-i găsi pe Cei Drepți, dar, spre marea lui surpriză, află un secret care îi dezvăluie adevărul despre propriul său neam… Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Mosley descoperă că Cei Drepți nu sunt deloc așa cum și-i imagina, și că nu pot să-l ajute să găsească libertatea, așa că va fi nevoit să se ridice și el la luptă împotriva inamicilor, și să descătușeze, astfel, magia care îl va ajuta să devină, la rândul lui, Cel Drept.

Perioada: 20 – 26 martie

Ora: 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Avalanșă-n mariaj – 2D

Regia: Nat Faxon, Jim Rash

Distribuţia: Will Ferrell, Julia Louis-Dreyfus, Giulio Berruti, Miranda Otto, Kristofer Hivju

Gen film: comedie, dramă

Durata: 86 minute

După ce scapă de o avalanșă în timpul unei vacanțe de schi în familie, un cuplu căsătorit se confruntă cu probleme în mariaj, fiind nevoiți să-și reevalueze viața de familie și ceea ce simt unul pentru celălalt. Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii unei comedii cu umor înțepător.

Pelicula este produsă de Filmhaus Films. Distribuitorul internaţional al filmului este Searchlight Pictures. În România, pelicula este distribuită de Odeon Cineplex.

Perioada: 20 – 26 martie

Ora: 20:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Fără zgomot II – 2D

Regia: John Krasinski

Distribuţia: Cillian Murphy, Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Djimon Hounsou

Gen film: horror, thriller

Durata: 101 minute

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente, și este acum nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii își continuă lupta pentru supraviețuire cu îndârjire, deși creaturile care vânează după zgomote nu mai sunt singurele pericole mortale care pândesc din întuneric…

Perioada: 27 – 29 martie (variantă dublată)

Vineri, ora: 12:30

Sâmbătă şi duminică: orele 10:30 și 12:30

Perioada: 27 – 29 martie

Ora: 17:00 (variantă subtitrată)

Mulan – 3D

Regia: Niki Caro

Distribuţia: Donnie Yen, Yifei Liu, Jet Li, Li Gong, Jason Scott Lee

Gen film: aventuri, dramă, familie

Durata: 100 minute

Acţiunea va merge pe urmele lui Hua Mulan, fiica unui bătrân luptător, care se deghizează în bărbat şi îi ia locul tatălui său în armata gata de luptă, cu ajutorul dragonului de încredere al familiei, Mushu.

Filmul este produs de Walt Disney Pictures. Distribuitorul internaţional al producţiei cinematografice este Walt Disney Studios Motion Pictures. În România, pelicula este distribuită de Forum Film România.

Perioada: 27 – 29 martie

Ora: 20:00

Perioada: 31 martie – 2 aprilie

Orele: 17:00 și 20:00

Zăpadă, ceai și dragoste – 2D

Regia: Cătălin Bugean

Distribuţia: Liviu Vârciu, Levent Sali, Angel Popescu, Dorian Popa, Alex Velea

Gen film: comedie

Durata: 96 minute

Zăpadă, ceai și dragoste. Nu îţi imaginezi că eşti undeva la munte, iarna, cu un ceai în mână şi cu o fată frumoasă lângă tine când spui vorbele astea? Sau cu un băiat. Trei hoţi mici sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel, să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte valoros. Şi ca să facă treaba asta trebuie sa îi scoată din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumpărat acest mare boss, vor evada cei trei hoţi.