Vineri, 6 septembrie: ora 12:30

Sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 septembrie: orele 10:30 şi 12:30

Aventuri în natură – 3D

Regia: Billy Frolick

Distribuţia: voci în limba română: Ionuț Ionescu, Ionuţ Grama, Mihai Munteniță, Oliver Toderiță, Virgil Aioanei

Gen film: animaţie, aventuri, comedie, familie (varianta dublată)

Durata: 90 minute

 

O barză dezorientată de la centrul de livrări copii a încurcat adresele, așa că l-a dus pe micul panda lui Mik-Mik, un urs brun. Cum Mik-Mik vrea ca lucrurile să fie îndreptate, decide să îl ducă personal pe micul panda familiei lui din China. Pe parcursul călătoriei, li se alătură iepurele sălbatic Oscar, arogantul pelican Duke, lașul lup Janus și romanticul tigru Cupid. Filmul este produs de

Licensing Brands. Distribuitorul internaţional al producţiei este Pris Audiovisuais. Pelicula este distribuită în România de Forum Film România.

 

Perioada 6 – 12 septembrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, ora 20:00

 

It – Capitolul 2 – 2D

Regia: Andrés Muschietti

Distribuţia: Finn Wolfhard, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, James McAvoy, Sophia Lillis

Gen film: horror, thriller

Durata: 169 minute

 

Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început. Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

 

Vineri, 13 şi 20 septembrie: ora 12:30

Sâmbătă, 14 şi 21 septembrie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 15 şi 22 septembrie: orele 10:30 și 12:30

O belea de cățel – 3D

Regia: Kevin Johnson

Distribuţia: Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Big Sean, Marissa Jaret Winokur, Snoop Dogg

Gen film: animaţie, comedie, familie (varianta dublată)

Durata: 87 minute

 

Trouble este un cățel tare simpatic, crescut în puf și răsfățat peste măsură de stăpâna lui extrem de bogată. Fără nicio grijă, micuțul are tot timpul din lume să provoace belele. Însă atunci când doamna moare, simpaticul animăluț este nevoit să învețe să trăiască o viață simplă, lipsită de lux și în același timp să se apere de moștenitorii iubitei lui stăpâne care i-au pus gând rău.

 

Perioada: 13 – 19 septembrie

Ora: 17:00

Luni, filmul nu va fi difuzat

Downton Abbey – 2D

Regia: Michael Engler

Distribuţia: Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Maggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton

Gen film: dramă

Durata: 122 minute

 

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea. Clasele sociale prezentate în film – nobilimea şi servitorii – alternează de-a lungul acţiunii şi se iau la întrecere pentru a capta cât mai avid atenţia privitorului.

 

Perioada 13 – 19 septembrie

Ora: 20.00 

La Gomera – 2D

Regia: Corneliu Porumboiu

Distribuţia: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr, Agustí Villaronga, Sergiu Costache

Gen film: comedie

Durata: 99 minute

 

Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii.

„În urmă cu câțiva ani am urmărit un documentar despre ‘El Silbo’. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, a declarat regizorul.

 

Perioada: 20 – 26 septembrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, ora 20:00

Ad Astra – 2D

Regia: James Gray

Distribuţia: Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Jamie Kennedy

Gen film: SF, thriller

Durata: 124 minute

 

Inginerul spaţial Roy McBride (Brad Pitt) pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

 

Vineri, 27 septembrie: ora 12:30

Sâmbătă, 28 septembrie: orele 10:30 și 12:30

Duminică, 29 septembrie: orele 10:30 și 12:30

Prinţesa din Ţara Minunilor – 3D

Regia: Marina Nefedova

Distribuţia: Ani Lorak, Sergey Smirnov, Konstantin Kozhevnikov, Vasiliy Dakhnenko, Varvara Chaban

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 75 minute

 

Ce se poate întâmpla când o prințesă găsește o carte fermecată, care o duce într-o lume a minunilor, acolo unde prieteni îi sunt un dragon magic, creaturi fantastice, și gnomi bonomi? O aventură minunată, în care prințesa se va lupta cu vrăjitorul cel rău pentru a-și regăsi mama, și pentru a readuce pacea în regatul ei.

Animaţia este produsă de Licensing Brands. Distribuitorul internaţional al producţiei este Karo Premiere. În România, filmul este distribuit de Ro Image 2000.

Perioada: 27 septembrie – 3 octombrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, ora 20:00

Hustlers: Striptease pe Wall Street – 2D

Regia: Lorene Scafaria

Distribuţia: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Cardi B.

Gen film: dramă, comedie, crimă, dramă, thriller

Durata: 110 minute

 

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foștii clienți.

Pelicula este produsă de Annapurna Pictures. Distribuitorul internaţional al filmului este STX Entertainment. În România, producţia este distribuită de Vertical Entertainment.

 

Perioada: 1 – 6 octombrie

Ora 17:00

Rambo: Ultima luptă – 2D

 

Regia: Adrian Grunberg

Distribuţia: Sylvester Stallone, Paz Vega, Óscar Jaenada, Yvette Monreal,

Gen film: acţiune, aventuri, thriller, western

Durata: 100 minute

 

Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său. Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

Filmul este produs şi distribuit de Lionsgate. În România, pelicula este distribuită de Ro Image 2000.