Vineri, 7 septembrie, ora 12:30

Sâmbătă, 8 septembrie, orele 10:30 și 12:30

Duminică, 9 septembrie, orele 10:30 și 12:30

 

 

Norm de la Polul Nord 2. Cheia orașului – 2D

 

Regia: Tim Maltby

Distribuţia: voci în limba română: Mircea Drîmbăreanu, Silvia Gîscă, Oana Benea, George Petcu, Rădița Roșu

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 85 minute

 

 

În timp ce Norm, proaspăt încoronat rege în Antarctica, se străduie să le dovedească cetățenilor din New York că are talentul și abilitățile necesare ca să fie un rege adevărat, cheia orașului este furată, și el, acuzat de o serie de jafuri asupra unor bănci. Cu ajutorul prietenilor săi, Olimpia, Vera și al loialilor săi lemingi, Norm pornește într-o misiune plină de adrenalină și suspans pentru a găsi cheia și banii furați, și pentru a-i face pe concetățenii săi din Antarctica mândri de el.

 

 

Perioada: 7 – 13 septembrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, filmul nu se difuzează

 

 

Călugărița: Misterul de la mănăstire – 2D

 

Regia: Corin Hardy

Distribuţia: Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Demián Bichir,  Ingrid Bisu, Manuela Ciucur

Gen film: horror, mister, thriller

Durata: 96 minute

 

După ce o tânără călugăriță își ia viața în condiții misterioase la o mănăstire izolată din România, înalții prelați de la Vatican hotărăsc să trimită un preot cu un trecut destul de obscur și o tânără novice pentru a cerceta incidentul. În încercarea lor de a descoperi taina blestemată a ordinului monahal, cei doi ajung să își riște nu doar viața, dar și credința și chiar propriul suflet în confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un andevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

 

 

Perioada: 10 și 17 septembrie

Ora: 20:00

 

 

Trei surori adorabile – 2D

 

Regia: Saphia Azzeddine, François-Régis Jeanne

Distribuţia: Sabrina Ouazani, Alice David, Charlotte Gabris, Barbara Probst, Ouidad Elma

Gen film: comedie

Durata: 100 minute

 

Lauren, o tânără seducătoare de 29 de ani, încearcă să pătrundă în lumea modei pariziene și nu ratează nicio serată organizată în oraș.  Olivia are 28 de ani, e psihorigidă și are două obsesii: să salveze afacerea cu dulciuri a părinților și să-și găsească bărbatul ideal. La 26 de ani, Salma, entuziastă profesoară de istorie, încă locuiește cu mama ei, la perferie. Drumurile lor par a fi cum nu se poate mai diferite, dar într-o zi ele se întîlnesc. Tatăl pe care nu l-au cunoscut niciodată le lasă moștenire un minunat apartament în Paris.

 

 

 

Vineri, 14 și 21 septembrie, ora 12:30

Sâmbătă, 15 și 22 septembrie, ora 10:30 și 12:30

Duminică, 16 și 23 septembrie, ora 10:30 și 12:30

 

Luis și mini-extratereștrii – 3D

 

Regia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein, Sean McCormack

Distribuţia: Callum Maloney, Dermot Magennis, Ian Coppinger, Paul Tylack, Mary Murray

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 86 minute

 

Orfan de mamă și crescut de tatăl lui, Armin, specialist în OZN-uri, Luis este un băiețel de 12 ani care nu a avut o viață nici ușoară, și, clar, nici normală. Pentru că nimeni nu îl crede pe Armin, nici măcar Luis, e o imensă surpriză când, într-o zi, trei extratereștri mititei și foarte ciudați (Mog, Nag și Wabo) se prăbușesc cu nava chiar în fața lui Luis. Entuziasmat la culme, Luis vrea să-i arate tatălui său vizitatorii, dar descoperă că acesta vrea să-i criogeneze. Așa începe o aventură nebunească.

 

Perioada: 14 – 20 septembrie

Orele: 17:00 și 20:00

Luni, filmul nu se difuzează

 

 

Predatorul – 2D

 

 

Regia: Shane Black

Distribuţia: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Thomas Jane, 50 Cent

Gen film: acţiune, aventuri, horror, SF, thriller

Durata: 101 minute

 

Grupul din care fac parte Casey, McKenna, Williams și Sapir se rătăcește într-o junglă în care sălășluiește un monstru, dar deși toată lumea pare să știe despre existența acestuia, nimeni nu îndrăznește să spună nimic, de teama de a nu-i invoca înfricoșătoarea prezență. Aceștia încep să dispară unul câte unul și să găsească morți jupuiți atârnați prin copaci, însă abia după ce se întâlnesc cu singurul supraviețuitor, tinerii își dau treptat seama că este posibil să se afle într-o primejdie mult mai mare decât au prevăzut inițial.

 

 

Perioada: 21 – 27 septembrie

Ora: 17:00

 

 

Povestea unui pierde-vară – 2D

 

 

Regia: Paul Negoescu

Distribuţia: Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter, Crina Semciuc, Smaranda Caragea, Adrian Anghel

Gen film: dramă

Durata: 100 minute

 

Petru este profesor de matematică la Politehnică şi duce o viaţă lipsită de griji. Are o relaţie deschisă cu Irina, care a acceptat ca el să se culce şi cu alte femei din când în când. Dar Irina rămâne însărcinată, iar Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze, la cei 42 de ani ai săi. Unul dintre prietenii lui, care i-a fost întotdeauna alături, decide să scrie o carte despre povestea sa.