Perioada: 19 – 25 ianuarie
Orele: 17:00 şi 20:00
Luni: filmul nu se difuzează


Frăţia hoţilor – 2D

Regia: Christian Gudegast
Distribuţia: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., 50 Cent
Gen film: acţiune, crimă, dramă, mister, thriller
Premiera în România: 19.01.2018

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine. Gerard Butler şi 50 Cent vin pe marile ecrane din 19 ianuarie în acţiunea explozivă „Frăţia hoţilor”, un film distribuit de Vertical Entertainment.

Perioada: 26 ianuarie – 1 februarie
Orele: 17:00 şi 20:00
Luni: filmul nu se difuzează


Labirintul: Tratament letal – 3D

Regia: Wes Ball
Distribuţia: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar
Gen film: acţiune, SF, thriller
Premiera în România: 26.01.2018

A treia parte a francizei îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.
Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.