Vineri, 6 și 13 aprilie, ora 12:30

Sâmbătă, 14 aprilie, orele 10:30 și 12:30

Duminică, 15 aprilie, orele 10:30 și 12:30

 

Peter Iepurașul – 2D

 

Regia: Will Gluck

Distribuţia: James Corden, FayssalBazzi, Domhnall Gleeson, Sia, Colin Moody

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 93 minute

 

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Peter Rabbit,  eroul obraznic şi aventuros, care a captivat generaţii întregi de cititori, îşi asumă acum rolul principal într-o comedie contemporană, ce a avut premiera pe 30 martie. În film, disputa lui Peter cu domnul Thomas McGregor se amplifică odată cu lupta pentru controlul asupra mult râvnitei grădini de legume a domnului McGregor.

 

 

Vineri, 6 aprilie; marţi, 10 aprilie; miercuri, 11 aprilie, şi joi, 12 aprilie

Orele: 17:00 şi 20:00

 

Maria Magdalena – 2D

 

Regia: Garth Davis

Distribuţia: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor, Tahar Rahim, Lubna Azabal

Gen film: dramă

Durata: 120 minute

 

Maria Magdalena este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice.

Luni, 2, 16, 23 şi 30 aprilie,  

Ora 20:00

 

Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri – 2D

Regia: Martin McDonagh

Distribuţia: Frances McDormand, Caleb Landry Jones, Kerry Condon, Sam Rockwell, Woody Harrelson

Gen film: dramă, crimă

Durata: 115 minute

 

După o perioadă de câteva luni în care nu s-a rezolvat nimic căci vinovatul pentru moartea fiicei sale nu a fost găsit,  Mildred Hayes (câștigătoarea Premiului Oscar, Frances McDormand, cea mai bună actriță în rol principal) face o mișcare îndrăzneață și încercând să atragă atenția pentru lipsa de implicare a poliției, decide și decorează trei panouri publicitare în afara orașului Ebbing, cu un mesaj controversat adresat lui William Willoughby, șeful poliției orașului.

 

 

 

Perioada: 13 – 19 aprilie

Orele: 17:00 şi 20:00

Luni, 16 aprilie, filmul nu se difuzează

 

Fără zgomot – 2D

 

Regia: John Krasinski

Distribuţia: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds, Doris McCarthy

Gen film: dramă, horror, thriller

Durata: 90 minute

 

Doi soţi şi copiii lor trăiesc într-o cabană izolată. Vorbesc în limbajul semnelor şi îşi desfăşoară activităţile casnice fără să scoată nici cel mai mic zgomot. Într-o seară, unul dintre copii răstoarnă felinarul şi astfel aflăm că locuinţa familiei este bântuită de o entitate supranaturală care atacă la fiecare sunet. John Krasinski şi Emily Blunt (soţ şi soţie şi în realitate) joacă rolurile principale, iar producător este Michael Bay.

 

 

 

Perioada: 20 – 22 aprilie:

Vineri: ora 12:30

Sâmbătă: orele 10:30 și 12:30

Duminică: ora 10:30 și 12:30

 

Perioada: 27 – 29 aprilie:

Vineri: ora 12:30

Sâmbătă: orele 10:30 și 12:30

Duminică: orele 10:30 și 12:30

 

Albinuța Maya 2 – 3D

 

 

Regia: Noel Cleary, Sergio Delfino, Alexs Stadermann

Distribuţia: Coco Jack Gillies, Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh, Rupert Degas, Justine Clarke

Gen film: animaţie (varianta dublată)

Durata: 85 minute

 

 

Maya este o albinuţă tare generoasă, pentru care prietenia este cea mai importantă, chiar şi atunci când este vorba despre alte specii de insecte. Dacă celelalte albinuţe sunt terifiate de interacţiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se împrieteneşte cu uşurinţă cu Flip, un greier foarte talentat şi pasionat de cântatul la vioara, cu cărăbuşul Kurt şi Sting, un mic bărzăun. Acest nou grup de prieteni „neînfricaţi” nu e chiar pe placul altor albinuţe, care din acest motiv aleg să o evite pe Maya.

 

 

 

 Perioada: 20 – 26 aprilie

Orele: 17:00 şi 20:00

Luni, 23 aprilie, filmul nu se difuzează

 

 

 

Rampage – 3D

 

Regia: Brad Peyton

Distribuţia: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Naomie Harris, Joe Manganiello

Gen film: acţiune, aventuri, SF

Durata: 110 minute

 

O gorilă, un crocodil şi un lup cad victime unor malefice experimente genetice. În cursul acestora, modificări la nivel de ADN îi transformă total; devin neobişnuit de puternici, rapizi, voluminoşi dar şi extrem de agresivi. Johnson joacă rolul lui Davis Okoye, un specialist în primate singuratic, care dezvoltă o prietenie strânsă cu gorila, o apariţie neobişnuită, atinsă de un soi de albinism, pe nume George. Împreună cu un genetician desconsiderat, eroul luptă pentru a obţine antidotul care îi va salva prietenul.