Perioada: 5 – 7 ianuarie
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă: orele 10:30 şi 12:30

Perioada 12 – 14 ianuarie
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă: orele 10:30 şi 12:30


Ferdinand – 3D

Regia: Carlos Saldanha
Distribuţia: Kate McKinnon, David Tennant, Bobby Cannavale, John Cena, Gina Rodriguez
Gen film: animaţie, aventuri, comedie, familie
Durata: 106 minute

După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa, își face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, Ferdinand ne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa. Ferdinand este o comedie emoționantă și plină de aventură cu o distribuție excepțională care îi numără pe: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Anthony Anderson și mulți alții.


Perioada: 5 – 7 ianuarie
Orele: 17:00 şi 20:00

Perioada: 9 – 11 ianuarie
Ora 17:00


Jumanji: Aventură în junglă – 3D

Regia: Jake Kasdan
Distribuţia: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas
Gen film: acţiune, aventuri, comedie, familie, fantastic
Durata: 119 minute

În noul film “Jumanji: Aventura în junglă”, jocul se schimbă întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al jocului şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Astfel descoperă că nu sunt ei cei care joacă jocul, ci Jumanji îi joacă pe ei. Ei sunt nevoiţi să intre în cea mai periculoasă aventură a vieţii lor.

Perioada: 9 – 11 ianuarie
Ora 20:00


Insidious: Ultima cheie – 2D

Regia: Adam Robitel
Distribuţia: Spencer Locke, Lin Shaye, Caitlin Gerard, Bruce Davison, Angus Sampson
Gen film: horror, mister, thriller
Durata: 103 minute

Acțiunea din “Insidious 4: Ultima cheie” este stabilită după evenimentele celui de-al treilea film și o urmărește pe Elise Rainier, în tinerețea sa din New Mexico, în timp ce începe să fie bântuită de un spirit demonic în propria casă, împingându-o mai adânc în “the Further” , un tărâm situat între lumea celor vii și celor morți. Sidekicks Specs și Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Tulburată o viață întreagă de spirite supranaturale, dr. Rainier îi va lua pe oaspeți într-o călătorie tulburătoare în timp.

8, 15 şi 22 ianuarie – Ziua filmului românesc
Ora: 20:00


Ghinionistul – 2D

Regia: Iura Luncasu
Distribuţia: Vlad Logigan, Augustin Viziru, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Dorian Popa
Gen film: comedie
Durata: 90 minute

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion. „Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

Perioada: 12 – 18 ianuarie
Orele: 17:00 şi 20:00
Luni nu se difuzează


Pasager în trenul terorii – 2D

Regia: Jaume Collet-Serra
Distribuţia: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill, Clara Lago
Gen film: crimă, dramă, mister, thriller
Durata: 105 minute

În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

Perioada: 19 – 21 ianuarie
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă și duminică: orele 10:30 și 12:30

Perioada 26 – 28 ianuarie:
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă și duminică: orele 10:30 și 12:30


Paddington 2 – 2D

Regia: Paul King
Distribuţia: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Sally Hawkins, Hugh Grant
Gen film: animaţie, aventuri, comedie, familie
Durata: 95 minute

Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.